Digitalni marketing z rezultati. Prepustite to področje strokovnjakom.

Marketing

Ni samo 'nekaj klikov tu in tam' ter nekaj objavljenih plačljivih člankov

DIGITALNI MARKETING
GVERILA MARETING
IZKUSTVENI MARKETING
VSEBINSKI MARKETING
E-POŠTNI MARKETING

KAJ, ZA VRAGA, JE VSE TO?

Spoznali ste, da brez promocije ne gre in se odločili, da boste v podjetju začeli z marketingom.
Prvi korak – checked, bravo! ✔

Pobrskate po spletu in naenkrat vas spletni iskalnik začne bombardirati z izrazi, za katere slišite mogoče prvič, ali pa ste zanje že slišali enkrat nekje, tako mimogrede, vendar nimate niti najmanjše ideje kaj za vraga vse to pomeni.

Tukaj ponujamo brezplačni mini priročnik, ki vam bo zelo olajšal delo. Vsebine pokrivajo pomembne osnovne pojme, ki jih je treba poznati na področju marketinga, razlage in primere, kje se posamezne vrste marketinga najbolj obnesejo ter koristne korake implementacije in nasvete.

Izrazoslovje ‘po domače’ :

Marketing – skupek pojmov, ki vključuje vse od jumbo plakatov, ki jih vidite na vsakem koraku, TV oglasov, internetnih objav, rezultatov, ki jih poda stric Google, okenca, ki se pojavi na vašem mobilniku ali tablici ter konec koncev vsa vsebina, ki je ostala po vsem tem na koncu dneva v vaši podzavesti.

Digitalni marketing – Zelo grobo povedano, je digitalni marketing vse, kar vas doseže ko vklopite računalnik, tablico ali telefon. Spletne strani, Facebook, Google, socialna omrežja, portali, analitika, aplikacije, nagradne igre, e-mail, igrice, akcije, video vsebine z YouTube-om na čelu in še kaj bi se našlo.

Gverila marketing – Tisto, kar vzbudi vaše zanimanje, ker je drugačno. Ste opazili razlito barvo v centru mesta? Mogoče balone na vrhu nebotičnika? Ali klop v parku, ki je oblečena v čokolado? No, to je to. Doseči velik učinek z minimalnim vložkom.

 

Te zanima več?

Želiš nekaj nasvetov trikov za digitalni marketing? Vpiši email za brezplačni priročnik.
V priponki tudi malo lepši PDF priročnik

Digitalni marketing

[iframe src=”/wp-content/landings/prenos-brosure.html” width=”100%” height=”300″]