Digitalni marketing

Cilj brez strategije je samo želja.
Mi jih uresničujemo.

Za uspešno kampanjo ali gradnjo blagovne znamke pa je izjemnega pomena kombiniranje vseh oblik, kljub vse večjemu poudarku na digitalnem marketingu, ki nam omogoča doseg večje ciljne skupine hitro, učinkovito ter z optimalnimi stroški.

Digitalni marketing, tradicionalni marketing in ostale oblike marketinga, tvorijo skupek orodij, brez katerih danes ne moremo več uspešno poslovati. Za dobro kampanjo ali gradnjo blagovne znamke je izjemnega pomena kombiniranje vseh dosegljivih oblik. Kljub temu pa digitalni marketing predstavlja ‘paradnega konja’ v tem sklopu, ki nam omogoča doseg večje ciljne skupine hitro, učinkovito ter z optimalnimi stroški.

Če želimo digitalni marketing uporabiti in izrabiti kar najbolje možno, je ključnega pomena usklajevanje treh vidikov: način pristopa med različnimi kanali in platformami uporabnikov, odzivnost ter iniciacija komunikacije z in med uporabniki ter zadnje, pomembno je izluščiti ključne podatke (Big data), za hitrejše in učinkovito odločanje.

Svoje mesto pri vrhu piramide si je izboril performance marketing, ki temelji na spremljanju podatkov ter zakupu oglasnega prostora glede na različno zastavljene parametre (cena /doseg /učinkovitost).

Socialna
omrežja

Več

Marsikomu sinonim za digitalni marketing. Poskrbeli bomo za integrirano celoto in učinkovito delovanje različnih platform na profesionalen in kreativen način. Vodenje profilov za laika ni enostavno, čeprav se marsikomu zdi tako. Za doseganje konkretnih rezultatov je potrebna strategija. Mi poiščemo najboljše možnosti in poskrbimo za interaktivnost vaših kanalov.

Performance
marketing

Več

Metoda interaktivnega oglaševanja, ki temelji na učinkovitosti (performance) in je osnova za digitalni marketing. Plačate po prodaji (Cost Per Sale), lead-ih (Cost per Lead), št. klikov (Cost per Click) in podobno. Tako vedno veste kam gre vaš denar.

Content (vsebinski)
marketing

Več

Način trženja, kjer je v ospredje postavljena vsebina uporabimo v kombinaciji s širokim naborom marketinških strategij, orodij in tehnik in tako prepričali vaše ciljne uporabnike, da vam lahko zaupajo. Vsebina je bolj kot na prodajni vidik skoncentrirana na ostale aspekte poslovanja ter ustvarjanja dolgoročnih odnosov s kupci.

Iskalni marketing
(SEM, SEO)

Več

Z optimizacijo spletnih strani (SEO) ter optimizacijo plačljivih umestitev na spletnih iskalnikih (SEM) bomo poskrbeli, da boste imeli visoko pozicijo v iskalnih orodjih ter posledično pripeljali uporabnika do vas.

Izkustveni (experiential)
marketing

Več

Naj potrošniki povedo, kdaj in kako si želijo spoznati vašo blagovno znamko. Kontrast konvencionalnemu marketingu, izkustveni marketing temelji na načelu, da vaši potrošniji dejansko izkusijo blagovno znamko. V sodelovanju s podjetjem Wellness in Športni center Galactica, omogočamo organizacijo različnih dogodkov kot so product launch, promocije in testiranja. Racionalnost ter emocionalni vidik potrošnika nas vodi, da premikamo meje poznanega.

Gverila
marketing

Več

ZAKAJ? Preprosti zato, ker deluje!
Danes so potrošniki navajeni že vsega. Mi smo neprestano v iskanju novih rešitev, zato smo v svoj portfolio dodali tudi sodobni in inovativni gverilski marketing. Z minimalnimi stroški, doseči največji možni učinek. To je bistvo in mi se ga držimo.

Digitalni marketing