Kreativa

Creativity never goes
out of style

Izdelava spletnih
strani

Ne izgubljajte časa z učenjem oblikovanja spletnih strani, saj to še zdaleč ni vse. Dovršena spletna stran je nujna za prepoznavnost, konkurenčnost in prodajno uspešnost vsakega podjetja. Pri nas poskrbimo za učinkovito spletno mesto od glave do pet. Prepustite gostovanja, optimizacijo, spletni marketing, registracijo domene in še več tistim, ki jim internet teče po žilah. Poseben izziv je oblikovanje vedno novih, drugačnih, unikatnih strani, ki sledijo najnovejšim oblikovalskim trendom. Ravnotežju med vašimi željami in razpoložljivimi sredstvi vedno dodamo še darilni paket edinstvenih idej.

Celostna grafična
podoba

CGP je prvi stik s stranko in daje podjetju prepoznavnost zato je še kako pomembno, da je celostna grafična podoba ( CGP ) izdelana profesionalno in načrtovano.
Vključuje vse kar predstavlja vaš brand ali podjetje in s čimer pritegnemo (potencialne) kupce. Logotip, barve, izbor pisave, rdeča nit spletne strani, vizitke, predloge za različne dokumente in še več.Prepustite, da za profesionalno predstavitev vašega podjetja poskrbimo mi. Marketinška agencija kot je Astoria bo z ekipo kreativcev in oblikovalcev poskrbela za vašo prepoznavnost online on offline.